Förändring är det enda som är konstant!

Jag sitter och funderar på det här med förändringar. Hur olika vi människor är på att hantera förändringar av olika slag. Vissa kastar sig in i nya saker hela tiden, medan andra helst vill ha det som det alltid har varit. De flesta av oss är nog någonstans mittemellan. En sak går ändå inte att frånse, och det är dubbelheten i förändringen, att det oftast är på både gott och ont. Visst handlar det om det som komma ska, men det handlar också om det som lämnas. I skrivande stund är jag i den situation som jag har strävat efter sedan början på det här året, egenföretagare. Det känns spännande och inspirerande på massor av olika sätt att stå på egna ben, men jag kan samtidigt ibland slås av de skrämmande delarna som kommer med att vara egenföretagare. Hur jag än vänder och vrider på det överväger i stunden de positiva aspekterna med råge de negativa. Även om jag är medveten om att allt inte alltid blir som man har tänkt sig håller jag tummarna för att det fortsätter på det viset!

Väl mött!
Lotta Astré

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *